duminică, februarie 23, 2020
Acasă > Eveniment > Năvodari, în straie de sărbătoare

Năvodari, în straie de sărbătoare

Motiv de sărbătoare pentru năvodăreni. Primul episod al Zilelor Oraşului Năvodari a fost consumat vineri seară cu mare fast.

Aşteptarea a luat sfârşit. Distracţia şi buna dispoziţie au fost cuvintele de ordine în prima seară a petrecerii de trei zile organizată de autorităţile locale cu prilejul  Zilelor Orașului Năvodari. Artişti de seamă au întreţinut atmosfera cu melodii care i-au stimulat pe toţi participanţii la eveniment, dornici să petreacă până după miezul nopţii.

“Anul acesta o să fie cap de serie, pentru că din an în an trebuie să fie tot mai sus. Locația parcă e mai faină, eu zic că e ok și va fi mai bine anul acesta. ” a spus Axinte.

„În primul rând am să le cânt, să fie fericiți, asta e cea mai frumoasă surpriză. S-a strâns foarte multă lume și este o atmosferă frumoasă.” a afirmat Vali Vijelie.

„Eu cunosc Năvodariul de 35 de ani, am foarte mulți prieteni aici și mă bucur că e prima oară când vin și eu la Zilele Năvodariului. ” a spus Mihai Constantinescu.

Cu sprijinul Primăriei Năvodari şi al Consiliului Local, împreună cu Casa de Cultură ”Pontus Euxinus”, atât năvodărenii, cât şi turiştii aflaţi în vacanţă pe litoral vor avea parte în următoarele două zile de concerte și spectacole inedite.

Redactor. Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *