Năvodari: Începe distribuirea pachetelor cu alimente

  •  
  •  
  •  
  •  
Primarul orașului Navodari, Nicolae Matei anunta, zilele trecute, că la fel ca si in anii trecuți va continua programul privind distribuirea de alimente persoanelor nevoiașe din localitate, înaintea sărbătorilor de Craciun și Anul Nou.
Conform programului stabilit deja de către reprezentanții administrației orașului, de astăzi, la punctele de distribuire a pachetelor, persoanele care se incadreaza in prevederile legale se pot prezenta pentru a-și ridica pachetul. Astfel, reprezentanţii administraţiei locale vor oferi zilele acestea pachete cu alimente, fiecare pachet având valoarea de 40 de lei pentru toţi pensionarii, asistenţii personali, persoanele cu handicap, persoanele care beneficiază de ajutor social, precum şi celor care vin la cantina socială.
Potrivit primarului Matei, distribuirea se face în zilele de 15 – 16 decembrie, între orele 9.00 – 16.00 şi în zilele de 19 – 20 decembrie, în acelaşi interval orar. Pentru a fi evitate cozile care ar putea să se formeze, organizatorii îi aşteaptă pe pensionarii ale căror nume încep cu literele A, B, C şi D la Centrul Cultural. De asemenea, un alt punct de distribuire al pachetelor este Casa Căsătoriilor. Aici sunt aşteptaţi năvodărenii pensionari ale căror nume încep cu E, F, G, H, I, J, K, L, M, N şi O, iar de la sediul Ecoterm îşi pot ridica pachetele cei ale căror nume încep cu literele P, R, S, T, U, V, X şi Z. Asistenţii sociali, persoanele cu handicap, persoanele care beneficiază de ajutor social şi beneficiarii cantinei sociale îşi vor ridica pachetele de la cantina socială.
“Continuăm acest program și le oferim celor care au venituri reduse posibilitatea de a face mici economii din propriul buget alocat pentru pregatirea mesei de sărbători. Acesta, la fel ca și alte proiecte pe care le derulăm face parte din acel program pe care l-am lansat privind acordarea de sprijin familiilor și persoanelor care întâmpină probleme financiare”, a declarat primarul Nicolae Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *