Acasă > Administratie > Năvodari. Programări online pentru depunerea cererii de eliberare a actului de identitate

Năvodari. Programări online pentru depunerea cererii de eliberare a actului de identitate

De la 1 iulie, locuitorii din Năvodari vor putea face programări online pentru depunerea documentelor necesare eliberării actelor de identitate.

”Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria Orașului Năvodari lansează o platformă online pentru programarea cetățenilor în vederea depunerii documentelor necesare eliberării actelor de identitate. Pentru a beneficia de acest serviciu, cetățenii trebuie să urmeze trei pași simpli:

1. Accesați link-ul https://programari.primaria-navodari.ro/ din cadrul secțiunii Evidența Persoanelor – Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

2. Completați câmpurile obligatorii din formularul electronic:

– data și ora pentru care doriți programarea – veți selecta de pe un calendar data dorită și ora respectivă, care vor fi afișate doar dacă sunt disponibile

– nume și prenume, telefon și adresa de email

3. După realizarea programării, verificați email-ul dumneavoastră, unde veți primi o confirmare cu data și ora programării.

Depunerea cererii de eliberare a actului de identitate la data și ora stabilite va fi însoțită obligatoriu de toate documentele necesare eliberării actului de identitate. Pentru aceasta, vă sugerăm să consultați lista documentelor necesare eliberării actului de identitate din cadrul secțiunii Evidența Persoanelor (https://primaria-navodari.ro/evidenta-persoanelor/), pentru a vă asigura că dețineți toate actele necesare.

Mai multe informații puteți obține de la echipa Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor la numărul de telefon 0241/766.266”, se arată într-un comunicat al Primăriei Năvodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *