miercuri, ianuarie 29, 2020
Acasă > Eveniment > NĂVODARI: Reglare de conturi într-o familie de romi

NĂVODARI: Reglare de conturi într-o familie de romi

Rafuiala in plina strada intre membrii unei familii de romi din Navodari. Un barbat a ajuns la spital dupa o sicanare in trafic. Victima si agresorul nu se afla la prima reglare de conturi in public.

Scene desprinse din filmele de actiune pe strada Mesteacanului din Navodari. Un barbat a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost lovit cu masina de unul din membrii familiei. Apropiatii victimei sustin ca barbatul se afla pe strada,  atunci cand agresorul l-a lovit intentionat cu masina. Disperati, oamenii ameninta ca isi vor face dreptate singuri daca autoritatile nu vor lua masuri.

Politistii de la Rutiera au mers la spital sa il testeze cu aparatul etilotest pe conducatorul auto. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii și în functie de categoria în care va fi incadrata fapta sa, soferul risca o pedeapsa intre 2-5 ani de inchisoare.  Precizam faptul ca între cei doi exista un conflict mai vechi, care a inceput in anul 2014. Atunci, indivizii s-au luat la bătaie, în urma unei şicanări în trafic, lăsându-se cu înjunghieri. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au declanşat o anchetă .

Dosarul a fost trimis în instanţă, iar agresorul a fost pus sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *