Năvodari. Se depun cererile pentru tichetele sociale de Paște

  •  
  •  
  •  
  •  

Direcția Asistență Socială Năvodari primește în această perioadă cererile  pentru acordarea tichetelor sociale cu ocazia Sărbătorilor Pascale 2021, oferite de Primărie persoanelor defavorizate din oraș.

Cererile, însoțite de documentele aferente fiecărei categorii de beneficiari în parte, se pot depune astfel:
• în perioada 15 februarie – 31 martie 2021, de L-V, între orele 08.00-12.00, la sediul Cantinei de Ajutor Social, din Str. Sănătății, nr. 2 (intrarea dinspre Serviciul Impozite și Taxe Locale)
• în perioada 1 aprilie – 9 aprilie 2021, la sediul Direcției Asistență Socială, în orele programului cu publicul.
Tichetele sociale sunt acordate următoarelor categorii de beneficiari: pensionari cu venituri până în 1.450 de lei, persoane fără niciun venit, persoanele încadrate în grad de handicap grav sau accentuat, beneficiarii de venit minim garantat, precum și beneficiarii de alocație de susținere a familiei.
Valoarea nominală a unui tichet social este de 10 lei. În funcție de categoria socială din care fac parte beneficiarii, se pot acorda între 4 și 6 tichete sociale/persoană.
Persoanele îndreptățite se vor prezenta cu actul de identitate original, pensionarii cu cuponul de pensie și persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap.

Distribuirea tichetelor sociale de Paște 2021 va începe în data de 19 aprilie 2021.

Sursa: Primăria Năvodari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *