Năvodari. Testare gratuită pentru Hepatita B și C și pentru HIV

Primăria Năvodari, prin Direcția Asistență Socială, a inițiat un protocol de parteneriat cu Fundația Baylor Marea Neagră, în scopul asigurării de servicii eficiente de prevenire și îngrijire a bolilor infecțioase prin asigurarea testării gratuite a populației din orașul Năvodari pentru virusurile HIV și Hepatita B și C.

Locuitorii orașului Năvodari se pot testa GRATUIT pentru infecțiile cu HIV și Hepatitele B și C, la sediul Direcției Asistență Socială, Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă, pe strada Sănătății nr. 2, în zilele de 10 și 14 martie, între orele 9:30 și 14:00.
Programarea persoanelor care doresc să beneficieze de acest serviciu se face în zilele lucrătoare, între orele 8:00 și 14:00, la numărul de telefon 0785.294.105, asistent medical Mihaela Rădulescu.
Capacitatea de testare pentru cele două zile este de aproximativ 100 de persoane, cu posibilitatea de a stabili ulterior și alte zile de testare, în funcție de numărul de solicitări primite.

Rezultatele vor fi primite individual, confidențial, în aproximativ 40-60 de minute de la recoltarea probelor.

Persoanele doritoare trebuie să se prezinte cu carte de identitate, iar minorii să fie însoțiți de către un părinte/turore.

Sursa: Primăria Năvodari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.