Acasă > Fara categorie > NAVODARIUL SE ROAGA PENTRU DOAMNA CHIRU NASTASIA

NAVODARIUL SE ROAGA PENTRU DOAMNA CHIRU NASTASIA

In noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, doamna Chiru Nastasia a suferit un accident vascular, in acest moment dumneaei aflandu-se in coma la Spitalul Judetean Constanta.

Activitatea doamnei Nastasia este extrem de cunoscuta in orasul Navodari, deoarece a ocupat functia de Consilier PSD in cadrul Consiliului Local Navodari, in 3 mandate consecutive:1996-2000, 2000-2004, 2004-2008.

A fost una din cele mai puternice femei ale PSD Organizatia Navodari, fiind chiar membra fondatoare a acestei organizatii.

Doamna Nastasia este cunoscuta de toti locuitorii orasului Navodari, deoarece a initiat in anul 2005, Proiectul de Hotarare cu privire la interzicerea infiintarii unui centru de deseuri industriale sau de orice alta natura pe raza orasului Navodari.

In cadrul organizatiei PSD Navodari a ocupat mai multe functii, printre care functia de Presedinta la Organizatia de Femei si Presedinta la Organizatia de Pensionari.  De asemenea, tot in cadrul Consiliului Local a fost membra la Comisia de Buget – Finante, dovedind calitati de bun organizator din punct de vedere financiar.

A fost alaturi de Comunitatea Rusilor Lipoveni, sustinand impreuna cu Primarul Nicolae Matei finalizarea constructiei bisericii lipovenesti “Sfantul Gheorge”.

 De mentionat este ca nora doamnei Chiru Nastasia, lucreaza in cadrul Primariei Navodari la Directia de Asistenta Sociala, ocupand functia de Director, fiind o profesionista desavarsita.

Primarul Nicolae Matei impreuna cu Consiliul Local Navodari au speranta ca doamna Nastasia va trece cu bine peste aceasta incercare a vietii, sunt alaturi de ea si de intreaga familie in acest moment greu.

Avem speranta ca fiecare locuitor al orasului Navodari se va ruga pentru sanatatea doamnei Nastasia, intrucat este o femeie deosebita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *