Acasă > Diverse > Netflix anunţă serii originale cu personaje din Shrek şi Madagascar

Netflix anunţă serii originale cu personaje din Shrek şi Madagascar

Cel mai popular serviciu de filme pe internet din SUA, Netflix, a anunţat luni un acord de mare amploare cu studiourile Dreamworks, privind crearea unor serii originale cu personaje din filme precum ‘Shrek’, ‘Madagascar’ sau ‘Kung Fu Panda’, relatează AFP.

Netflix a dat asigurări în comunicatul său că este vorba de cel mai mare acord pe care l-a încheiat vreodată pentru crearea unei serii originale. Aceasta va fi, de asemenea, prima dată când personaje create de Dreamworks vor fi introduse în serii televizate, subliniază site-ul.

Netflix va difuza seriile în exclusivitate începând cu anul viitor, în cele 40 de ţări unde este prezent (în special în America de Nord şi de Sud şi Europa de Nord).

Site-ul mizează din ce în ce mai mult pe acorduri exclusive cu studiourile şi pe producţia de serii proprii, precum ‘House of Cards’, care a debutat la începutul anului şi a fost foarte bine primită de critici, sau reluarea seriei ‘Arrested Development’, considerată mai puţin reuşită.

Aceste iniţiative îi permit să se diferenţieze de concurenţii din ce în ce mai agresivi, în special Amazon, cel mai mare magazin online din lume, care îşi dezvoltă masiv serviciile de livrare de conţinut video.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *