Acasă > Eveniment > UPDATE: Nicolae Fronescu s-a sinucis

UPDATE: Nicolae Fronescu s-a sinucis

Update ora 15:30:

Bărbatul care și-a pierdut viața este consilierul județean Nicolae Fronescu. Oamenii legii spun că acesta și-ar fi pus capăt zilelor. El i-ar fi rugat pe muncitorii de pe șantier să-i arate unul dintre apartamentele situate la etajul 10 al clădirii respective. Când a ajuns în balcon, s-ar fi aruncat în gol.

Update ora 16:17

Mesaj de condoleanțe din partea Consiliului Județean Constanța:

‘Consiliul Județean Constanța deplânge tragica dispariție a celui ce a fost Stelian – Nicolae Fronescu și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Consilier județean în două mandate, Stelian – Nicolae Fronescu a fost un exemplu de demnitate și omenie pentru cetățenii județului Constanța și pentru colegii săi din Consiliul Județean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!’

Tragedie în Constanța! Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un bloc într-un copac.  Acesta a fost declarat decedat de către medicii Serviciului judeţean de Ambulanţă Constanţa, sosiţi la faţa locului. La locul incidentului s-au aflat şi doouă autospeciale ale ISU Dobrogea. În aceste momente, criminalişti, poliţişti, inspectori ITM cercetează cazul. Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, Eugen Bola, a declarat că o echipă a instituiţiei pe care o conduce se află la faţa locului. El a adăugat: “Firma angajatoare nu ne-a notificat oficial despre acest eveniment”.Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea Constanţa anunţă că o persoană a căzut de pe bloc într-un copac, pe strada Eliberării nr. 47, lângă sediul RATC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *