Acasă > Eveniment > Nicolae Matei, despre arestarea omului de afaceri Roberto Vincentelli: „Sunt hotărât să fac din oraşul Năvodari, oraş turistic şi nu cel mai mare centru de deşeuri”

Nicolae Matei, despre arestarea omului de afaceri Roberto Vincentelli: „Sunt hotărât să fac din oraşul Năvodari, oraş turistic şi nu cel mai mare centru de deşeuri”

După arestul omului de afaceri Roberto Vincentelli, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei face primele declaraţii. Edilul susţine că prin scoaterea sa de sub urmărirea penală sunt create premisele pentru demararea procedurilor legale în vederea anulării hotărârii judecătoreşti care îl obliga să semneze autorizaţia de construire a centrului de deşeuri pe care SC Ecological Center îl avea în proiect. Astăzi, primarul Nicolae Matei şi alţi funcţionari din administraţia năvodăreană au fost scoşi de sub urmărirea penală, în timp ce fostul primar Tudorel Calapod a fost pus sub urmărire penală de către magistraţii constănţeni. Despre toate acestea, primarul Nicolae Matei declară: „Nu am văzut rechizitoriul! Cu avocatul am stat de vorbă şi am aflat că fostul primar (Tudorel Calapod n.r.) a fost pus sub urmărire penală, iar eu şi alţi funcţionari am fost scoşi de sub urmărire penală… Ca om, nu doresc răul nimănui! În acelaşi timp, cred că sunt deschise prin aceste acţiuni premisele pentru a demara procedurile în vederea anulării hotărârii judecătoreşti prin care sunt obligat să semnez autorizaţia de construire a centrului de deşeuri, aşa cum este proiectul SC Ecological Center. De asemenea, cred că acţiunile recente (arestarea omului de afaceri Roberto Vincentelli n.r.) reprezintă un semnal de alarmă că instituţiile statului lucrează şi în România şi că oamenii simpli sunt apăraţi. Nu mă bucur de vestea arestării, dar nutresc speranţa că oraşul Năvodari va scăpa de acea groapă de gunoi pe care SC Ecological Center o are în plan pentru Năvodari. Personal, sunt hotărât să fac din oraşul Năvodari un oraş turistic şi nu cel mai mare centru de deşeuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *