Acasă > Politica > Nicolae Moruzzi: Am votat pentru a schimba ceva în România

Nicolae Moruzzi: Am votat pentru a schimba ceva în România

Consilierii locali din Năvodari nu au făcut notă discordantă cu majoritatea românilor și au venit la secțiile de votare încă de la primele ore ale dimineții. La secția de votare din incinta Clubului Petrochimistul și-a exprimat opțiunea și consilierul Nicolae Moruzzi.

Exemplu demn de urmat din partea consilierilor locali din Năvodari. Reprezentanții autorității locale de la malul mării au mers la vot.

Nicolae Moruzzi a pus ștampila pentru un viitor mai bun al orașului Năvodari și pentru o comunitate mult mai unită.

“Am votat pentru a schimba ceva în România. Sper ca din această seară, va fi un nou președinte care să fie mai bun, atât pe plan extern cât și pe plan intern, și care să miște treburile bine în România, referitor la justiție și la tot ce este nevoie în țară. Să dispară dezbinarea asta între oameni. După cum văd și azi, oamenii sunt dezbinați, ceea ce nu este normal, comparativ cu societatea americană unde în ziua votării președintelui cei care au păreri diferite stau la masă împreună, râd împreună și nu au loc violențe verbale sau fizice”, ne-a declarat consilierul local Nicolae Moruzzi.

Consilierul local le-a transmis, la rîndul său, locuitorilor un mesaj.

„Mesajul meu pentru cetățenii orașului Năvodari este să iasă la vot, să se gândească foarte bine atunci când pun ștampila, să nu voteze cu inima, ci să voteze cu creierul. Este foarte important să ia o decizie bună, pentru ca mai târziu să nu regrete, să nu le pară rău pentru ce au votat. Să se gândească la faptul că, după aceste alegeri, cinci ani de aici înainte, nu se va mai putea schimba nimic. Este important să iasă la vot, ca să nu decidă altcineva în locul lor. Dacă nu vii să votezi, nu poți comenta mai târziu ceea ce face președintele pe care nu l-ai votat”, ne-a mai spus Nicolae Moruzzi.

Redactor: Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *