marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Nicușor Constantinescu, arestat preventiv!

Nicușor Constantinescu, arestat preventiv!

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis, joi, arestarea lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa. Baronul Constanţei a fost săltat de poliţişti imediat ce a aterizat pe Aeroportul Otopeni. De acolo a ajuns direct la Tribunalul Bucureşti unde a făcut tot posibilul să îi convingă pe judecători cât este de bolnav.

Nicuşor Constantinescu va ajunge în arestul Poliţiei. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au hotărât arestarea baronului Constanţei.

Nicuşor Constantinescu a încercat să facă tot posibilul ca să demonstreze instanţei Tribunalului Bucureşti că nu trebuie să fie arestat preventiv. Baronul Constanţei a ţinut o pledoarie de aproape 2 ore şi a încercat să explice foarte clar ce l-a motivat să rămână jumătate de an în Statele Unite ale Americii, fiind vorba atât de operaţia de cancer la prostată, cât şi de tratamentul pe care a trebuit să îl urmeze. De asemenea, Nicuşor Constantinescu a încercat să arate judecătoarei drenul pe care îl are montat în zona abdomenului.

Sursă: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *