duminică, 9 august 2020
Acasă > Eveniment > Nicușor Constantinescu, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul Centrului Militar Constanța

Nicușor Constantinescu, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul Centrului Militar Constanța

Curtea de Apel Constanţa s-a pronunţat, miercuri, în dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa, în care Nicuşor Daniel Constantinescu fusese condamnat în primă instanţă de Iulia Cezara Suciu, judecător al Tribunalului Constanţa, la 3,6 ani de închisoare cu executare.

Astfel, judecătorii Andreea Ianca şi Dan Iulian Năstase l-au condamnat pe fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

În toamna anului trecut, Tribunalul Constanţa a dispus o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare pentru Nicuşor Constantinescu în dosarul Centrului Militar Zonal. El a fost judecat pentru că în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean a iniţiat două proiecte de hotărâre, adoptate apoi de plen, prin care era evacuat Centrul Militar Zonal din sediul pe care îl ocupa, ambele fiind anulate de instanţă. De asemenea, instanţa a considerat că el nu a asigurat o finanţare corespunzătoare pentru Centrul Militar Zonal în perioada 2009 – 2013.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, luni, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *