duminică, 9 august 2020
Acasă > Eveniment > Nicușor Constantinescu dezminte zvonurile legate de fuga sa din SUA

Nicușor Constantinescu dezminte zvonurile legate de fuga sa din SUA

Potrivit România Liberă, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a trimis o fotografie cu el, postului B1Tv, prin care a ţinut să demonsteze că se află în New York, și nu în Costa Rica, așa cum au apărut informaţii în presă.

În imaginea trimisă celor de la B1 TV, Constantinescu apare ținând în mâini două ziare din America, The Wall Street Journal și The New York Times, din data de 2 septembrie, iar în spatele său se observă mai multe clădiri din New York. În fotografie se mai poate vedea că Nicusor Constantinescu  are o drena atașată, menţionând celor de la B1 TV că așteaptă o nouă operație.

”Nu am plecat nicăieri. Sunt minciuni. Am început injectarea prin dren a antibioticelor lichide, pe lângă antibioticele tabletă. Urmează evaluarea CT şi ecografie pelviană. Dacă nu se distruge infecţia, voi fi operat din nou”, a declarat Constantinescu.

Zilele acestea, s-a vehiculat că în timp ce autorităţile îl caută de zor, Nicuşor Constantinescu, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, ar fi fugit în Costa Rica şi nu în condiţii nu tocmai paşnice, ci după o ceartă cu prietenii săi americani.

Sursa foto: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *