sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Noaptea accidentelor în județul Constanța

Noaptea accidentelor în județul Constanța

Noaptea trecută a fost una plină de activitate pentru polițiștii rutieri care au fost nevoiți să intervină după producerea mai multor accidente de circulație.

Cel mai grav s-a soldat cu moartea unei fetiţe de 9 ani şi a unei femei. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.30, pe DN 39.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 21.55, când un turist de 21 ani a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai dinspre strada Caraiman către Gara CFR şi, ajungând la marcajul pietonal din zona străzii Aurora, a surprins şi accidentat o femeie de 61 ani din Constanţa, care a traversat strada pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.

Tot sâmbătă, în jurul orelor 22.30, N.A. (bărbat de 23 ani din Constanta) a condus un auto pe strada Soveja dinspre strada Baba Novac către strada Barbu Ştefănescu Delavrancea, pe banda 3 şi, ajungând în drept cu imobilul DR 25 a accidentat pe C.V.V. (bărbat de 56 ani din Constanţa) care se afla pe carosabil.

Un alt accident s-a produs pe strada Bucureşti, în drept cu strada Garofiţei. Un şofer de 64 de ani a accidentat o femeie de 61 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis.

Sursă: replicaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *