Acasă > Eveniment > Noaptea accidentelor rutiere în Capitală

Noaptea accidentelor rutiere în Capitală

Seria accidentelor de noaptea trecută a fost deschisă de o coliziune dintre un autoturism şi un tramvai. De vină ar fi fost şoferiţa maşinii care circula pe Şoseaua Pantelimon şi a virat fără să se asigure. În urma manevrei, atât femeia cât şi prietena care o însoţea şi care era însărcinată, au fost transportate la spital. Un alt accident, tot pe şoseaua Pantelimon, a avut loc după miezul nopţii. O maşină a corpului diplomatic condusă, se pare, chiar de secretarul Ambasadei Libanului la Bucureşti, a intrat într-un refugiu. Martorii spun că şoferul părea băut.

Și pe strada Valea Oltului din Capitală un bărbat în vârstă de 49 de ani, care a traversat neregulamentar, a fost lovit din plin de un autoturism. Victima a decedat.

Conducătorul auto a fost verificat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Pe numele lui se va întocmi acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. Şi în apropierea pasajului Pipera a avut loc un accident în urma căruia un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o dubă.

Polițiștii au deschis o anchetă şi în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *