marți, februarie 25, 2020
Acasă > Comunicate > Noi proiecte pentru Năvodari

Noi proiecte pentru Năvodari

Astazi, la Calarasi, viceprimarul orasului Navodari, Florin Chelaru a semnat Contractul de finantare pentru proiectul european “Centru Transfrontalier de afaceri pentru dezvoltarea turismului si a activitatilor conexe – Piata Agroalimentara de Peste ( Navodari , Romania – Dobrich, Bulgaria ) in cadrul Programului Operational de cooperare transfrontaliera” ROMANIA – BULGARIA – 2007 – 2013.

Proiectul are in vedere construirea in zona din proximitatea Canalului Poarta Alba – Midia- Navodari a unui Centru Transfrontalier de Afaceri care va cuprinde ca principala componenta functionala o piata agroalimentara de peste.

Contructia va fi deosebit de interesanta, avand forma unui peste in sectiune si cuprinzand pe langa piata de peste o expozitie – muzeu al pestelui , precum si un restaurant cu specific pescaresc.

Proiectul a fost depus de Orasul  Navodari , in parteneriat cu Institutul EUREKA din Dobrich, valoarea sa ridicandu-se la 1.469.161,14 euro, iar cofinantarea Orasului Navodari nefiind decat 2,18%.

Intregul amplasament, inclusiv locuri de parcare va avea 4.110 mp., lucrarile de constructii urmand a fi demarate in aproximativ 3 luni .

One thought on “Noi proiecte pentru Năvodari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *