Noi restricții de circulație în Mamaia

  •  
  •  
  •  
  •  

În perioada 14-16 iulie, în intervalul orar 7.00-19.00, circulaţia rutieră pe bulevardul Mamaia, în zona hotelului Rex va fi deviată.

Măsura este luată de SC Polaris M holding SRL şi Primăria municipiului Constanţa pentru montarea elementelor ornamentale de pe tablierul pasarelei pietonale “Val retro”.

În perioada menţionată, circulaţia va fi deviată în dreptul pasarelei astfel: dinspre Constanţa spre Năvodari, traficul rutier se deviază pe lângă piciorul pasarelei, prin zona staţiei taxi, cu ieşire în sensul giratoriu; iar dinspre Năvodari spre Constanţa, traficul rutier se deviază din sensul giratoriu, pe lângă piciorul pasarelei, prin zona de parcare de pe malul lacului Siutghiol, cu ieşire în bulevardul Mamaia.

“Restricţiile de circulaţie vor fi semnalizate şi marcate în conformitate cu Codul Rutier şi legislaţia în vigoare. Ne cerem scuze pentru inconvenientele care decurg din efectuarea acestor lucrări, dar sperăm că acestea vor fi în interesul dezvoltării turimului în staţiunea Mamaia”, se arată într-un comunicat de presă remis de SC Polaris M Holding SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *