Noi unități de învățământ din județul Constanța, în scenariul 3. Elevi și profesori cu SARS-COV-2

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța anunta modificarea scenariilor de funcționare în 12 unități de învățământ din județul Constanța.

CJSU a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, în cazul a 9 unități de învățământ, după cum urmează: Școala Gimnazială nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu” Constanța (până pe 21 octombrie a.c., pentru a clasă a IV-a și o clasă a VIII-a, un cadru didactic confirmat), Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța (până pe 23 octombrie a.c., pentru o grupă a unei clase a XII-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială Spectrum Constanța (până pe 21 octombrie a.c., o clasă a V-a, un elev confirmat), Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie (până pe 23 octombrie a.c., pentru o clasă a IX-a, o clasă a X-a, o clasă a XI-a, o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat), Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța (până pe 26 octombrie a.c., trei elevi confirmați), Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” Constanța (până pe 26 octombrie a.c., pentru o clasă a IX-a și o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă (până pe 26 octombrie a.c., pentru două clase pregătitoare, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (până pe 26 octombrie a.c., pentru clasele I-IV, un cadru didactic confirmat) și Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța (până pe 26 octombrie a.c., pentru o clasă a XI-a, un elev confirmat).
De asemenea, Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla trece din scenariul 1, în scenariul 3, până pe data de 26 octombrie, pentru două clase a VIII-a, ca urmare a infectării a doi elevi.

Totodată, Școala Gimnazială nr. 37 Constanța trece din scenariul 3, în scenariul 2, în urma finalizării perioadei în care a fost aprobat scenariul 3 prin hotărâre de CJSU. De asemenea, Școala Gimnazială nr. 1 Vulturu va trece din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată peste indicele de 1 / 1.000 locuitori.

Sursa: Prefectura Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *