miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Educatie > Nou candidat pentru funcția de rector al Universității Ovidius

Nou candidat pentru funcția de rector al Universității Ovidius

Biroul Electoral Central al Universității Ovidius a primit cererea oficială de înscriere a candidaturii doctorului Sorin Rugină. El este profesor la facultatea de Medicină din cadrul universității.

„M-am hotărât să candidez tocmai pentru că pot să fac un arc peste timp față de momentul inițial al făuririi Universității, dar am și un atu. Deja unul dintre obiectivele campaniei a fost realizat, adică unitatea, pentru că în spate am o echipă care mi-a propus să candidez, care și-au dat mâna, o echipă care în alegerile trecute au fost în tabere rivale. Nu mai sunt tabere rivale, sunt oameni cărora le pasă și care vor să facă ceva și ceilalți, care se pot alătura din mers acestei echipe. Va fi o competiție de planuri manageriale bine gândite. Desigur că va câștiga cel care va prezenta mai bine planul managerial.” a declarat  profesorul universitar doctor Sorin Rugină.

În cursă pentru funcția de rector s-au mai înscris prof univ. Dr Doina Catrinoiu și prof univ. Doctor Ana Rodica Stăiculescu. Noul candidat consideră de asemenea că Universitatea Ovidius are nevoie de o consolidare a renumelui după ultimele scandaluri care i-au pătat imaginea.

“Această candidatură, chiar dacă are un termen limitat gândește la reabilitarea în întregime a conceptului universitar, a conceptului de unitate de elită.”a adăugat profesorul universitar doctor Sorin Rugină.

Înscrierea candidaților pentru funcția de rector se poate face până pe data de 10 aprilie. Campania electorală este programată să înceapă în 11 aprilie, iar alegerile pentru noul rector vor avea loc pe data de 12 mai.

Redactor: Bogdan Bolojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *