Acasă > Social > Noul Nissan Note a făcut furori la Constanţa

Noul Nissan Note a făcut furori la Constanţa

Cu un interior atrăgător şi tehnologie premium de ultimă generaţie, surprinzător de spaţios şi economic, noul Nissan Note depăşeşte convenţiile şi limitările specifice multor modele din segmentul B.

“ Nissan Note care s-a lansat astăzi reprezintă ultima realizare a lui Nissan, este fabricat în Marea Britanie.“ a afirmat directorul Nissan Constanţa, Constantin Olteanu.

Nissan Note este un produs ce îşi propune să redefinească standardele cu o abordare îndrăzneaţă. Noul model vine echipat cu inovaţii ce pun accent pe siguranţă şi economie.

“ Datorită înaltei tehnologii de fabricație a propulsoarelor și a sistemului inovativ Nisan Start Stop, consumul de carburant este foarte mic. Flexibilitatea sistemului de gestionare  a vehicului are la bord un buton eco montat pe consola principală ce odată activat permite, prin iluminarea diferită a tabloului de bord, informarea șoferului asupra  stilului de conducere adoptat, dacă merge economic sau nu. “  a inginerul Nissan, Marius Bucur.

Propulsat cu o gamă de motoare eficiente, Noul Note combină costurile reduse de consum cu performanţele ridicate.

“ Noul Note vine pe piață cu trei variante de motorizare, două benzină de 1200 cm cubi, și unul Diesel, cu motorină de 1500 cm cubi dotat cu filtru de particule pentru o reducere maximă a emisiilor și încadrarea în normele de poluare Euro 5. “  a mai spus Marius Bucur.

Pentru că siguranţa este un vector important,  Nissan Note dispune de o avertizare de depăşire involuntară a benzii de rulare ce detectează dacă vehiculul începe să devieze. Totodată prin sistemul Around View Monitor, şoferul dispune de un copilot digital care îl avertizează cu privire la prezenţa posibilelor obstacole în trafic.

“  Acest Nissan este perfect, nu mai trebuie nimic decât șoferul, este ultimul în materie de realizări. “  a precizat Constantin Olteanu.

Preţul noului model Nissan porneşte de la 13 600 de euro cu TVA inclus. Autoturismul poate fi achiziţionat cash sau prin leasing.

Autor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *