Acasă > Eveniment > Nu a oprit la STOP

Nu a oprit la STOP

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident în apropiere de Spitalul Militar. O șoferiță a pătruns pe bulevardul Mamaia fără să respecte semnificația indicatorului STOP, moment în care a fost acroșată de un autoturism condus regulamentar. În urma carambolului prima mașină a fost proiectată într-un microbuz. Șoferița vinovată a fost transportată la Spitalul de Urgență Constanța.

O șoferiță de 45 de ani a încercat să traverseze toate benzile de circulație de pe Bulevardul Mamaia fără să se asigure și a provocat un accident în care au fost implicate în total trei autoturisme. Femeia se deplasa dinspre strada Bucovinei și nu a oprit la indicatorul STOP. În momentul în care a trecut de scuarul care desparte bulevardul Mamaia a fost izbită în plin de un alt autoturism. Șoferul care a acroșat-o spune că totul s-a petrecut foarte rapid.

“A plecat rapid. Nu a acordat prioritate; a trecut direct. Microbuzul stătea pe banda opusă, aștepta; omul ceda trecerea pietonilor de pe bulevardul Mamaia. Eu am proiectat-o, a deraiat și s-a dus în microbuz”, ne-a spus șoferul.

Culmea, soțul șoferiței din cauza căreia s-a produs accidentul a sosit la fața locului și i-a reproșat șoferului care circula pe bulevardul Mamaia că nu a fost atent.

“Bă băiatule, nu te uiți mă? ”, i-a spus acesta, sub privirile polițiștilor rutieri, șoferului care a acroșat-o pe soția sa.

„Cum, mă, dacă a trecut fără să se asigure? A trecut fără să se asigure!”, i-a răspuns acesta din urmă.

Șoferița a ajuns la spital cu traumatisme minore. În urma testărilor cu aparatul Dragger, a rezultat că niciun șofer nu a consumat băuturi alcoolice.Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate mai bine de jumătate de oră. Polițiștii continuă cercetările.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *