luni, februarie 24, 2020
Acasă > Comunicate > Nu falimentati FC Farul!

Nu falimentati FC Farul!

În urma conferinţei de presă de ieri, 01.08.2013, în cadrul căreia a fost anunţat eşecul negocierilor în vederea preluării clubului CS FC Farul Constanţa şi discuţiilor avute de către reprezentanţii asociaţiei noastre cu fostul finanţator al clubului, dl. Gheorghe Bosînceanu, dorim să transmitem următoarele:

1. Ne exprimăm regretul pentru că această asociere nu s-a putut realiza!

Nu purtăm nimănui ranchiună, deoarece toate părţile au arătat că sunt alături de această echipă, dl. Bosânceanu, în perioada în care Farul juca Finala Cupei României, dl. Nedelcu în aceşti ultimi 4 ani de Liga a 2-a şi nu în ultimul rând, reprezentanţii CJC, ce nu au rămas indiferenţi faţă de situaţia clubului şi au încercat, în măsura posibilităţilor financiare şi – mai ales – legislative să sprijine echipa în aceste momente grele. Deşi nu cunoaştem în detaliu toate aspectele acestei negocieri in 3 ( F.C. FARUL – CJC – BOSANCEANU), dar toti ne-am fi dorit ca ea să se materializeze, în sprijinul clubului Farul şi a sportului constănţean.

2. Respingem cu fermitate ideea potrivit căreia clubul va ajunge în faliment! 

Această variantă este inacceptabilă! CS FC Farul Constanţa este clubul alături de care am crescut, despre care părinţii noştri ne povesteau că s-a confruntat de la egal la egal cu echipe de referinţă din fotbalul intern şi internaţional. Nicio altă echipă, chiar cu palmaresul şi culorile echipei actuale nu ar reprezenta altceva decât un surogat. O copie. O copie ce nu va putea lua locul pe care actuala echipă îl ocupă în inimile noastre! Nu putem investi speranţe şi sentimente într-o echipă ce ar putea fi. Preferăm să o susţinem pe cea care deja există, indiferent de poziţia din clasament sau de liga în care va evolua.

3. Nu vom renunţa să luptăm pentru Farul! 

Credem în şansa Farului de a evita falimentul! Deoarece considerăm că faptele vorbesc de la sine, ne-am propus ca luni, 05.08.2013, să virăm, în numele A.S.F.C.F., în contul clubului Farul, o sumă de minimum 1000 de ron. De asemenea, vom face şi dovada acestei tranzacţii prin documentele eliberate de către unitatea bancară. Tot la aceeaşi dată, vom lansa o campanie de sensibilizare a tuturor cetăţenilor Constanţei, care au fost şi încă sunt alături de Farul, pentru a contribui, cu donaţii – indiferent de valoarea acestora – pentru salvarea clubului de la faliment. Toate aceste donaţii vor fi direcţionate automat către plata insolvenţei. Contul bancar este acelaşi în care – în cadrul altei campanii, desfăşurate la începutul acestui an – constănţenii au donat 2% din impozit către CS FC Farul şi anume: RO52BTRL01401205215749xx.

Împreună putem reuşi! Împreună salvăm Farul! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *