sâmbătă, 4 aprilie 2020
Acasă > Social > Nu se înghesuie la subvenții!

Nu se înghesuie la subvenții!

Viscolul și ninsorile au venit, însă tulcenii nu se înghesuie nici acum pentru a cere subvenții pentru aprovizionarea de iarnă. Declarația îi aparține primarului Tulcea, Constantin Hogea, care nu-și poate explica de ce locuitorii orașelor nu se prezintă la ghișee. Primarul orașului Tulcea, Constantin Hogea a spus că a purtat o discuție cu reprezentanții Direcției Economice cu privire la subvenția pentru această iarnă.  În acest sens au fost alocați aproximativ 230 de miliarde de lei vechi, din care se subvenționează dobânda de peste 15% pe an.

“Vorbim despre prima parte a anului 2014 și evident ultima parte a anului 2014, când vom începe furnizarea agentului termic”, a declarat Constantin Hogea, primarul din Tulcea.

Edilul însă nu înțelege un singur lucru.

“Din păcate, în ciuda apelurilor noastre disperate la nivelul cetățenilor de a se îndrepta spre casieriile asociațiilor de proprietari, constantăm în continuare o reticiență a cetățenilor în a-și plăti aceste datoriile”, a mai spus Constantin Hogea, primarul din Tulcea.

Primarul a mai spus că primește numeroase înstiințări de la firma furnizoare de căldură cu privire la gazul metan, ca să plătească anumite sume în avans.

“Suntem în poziție de tatonare și de discuții cu cei de la Romgaz. În curând domnul director general Bâscă și să poarte o discuție cu reprezentanții firmei. Măcar o parte din bani trebuie să înțeleagă oamenii că trebuie să-i achite”, a mai declarat Constantin Hogea, primarul din Tulcea.

Hogea speră însă că odată cu venirea viscolului, locuitorii orașului Tulcea să înțeleagă că în cazul în care nu-și achită datoriile, vor risca să rămână fără căldură în case.

R Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *