luni, 21 septembrie 2020
Acasă > Economie > Numiri la nivel înalt

Numiri la nivel înalt

Rompetrol Rafinare are un nou director. Consiliul de Administrație al Rompetrol a decis numirea de la 1 ianuarie al lui Felix Crudu Tesloveanu în pozitia de Director General al companiei – operatorul rafinăriilor Petromidia Năvodari și Vega Ploiești, dar și a diviziei de petrochimie.

Felix Crudu Tesloveanu îl va înlocui pe Yedil Utekov, Director General al Rompetrol Rafinare în perioada iunie 2014 – decembrie 2019.  În baza experienței și expertizei acumulate, Yedil Utekov va rămâne membru al Consiliului de Administraţie și va prelua funcția de Director al Diviziei Producţie şi Servicii Industriale în cadrul KMG International. Din noua poziție, Yedil Utekov va superviza strategiile de dezvoltare și implementare a soluțiilor de ultimă generație la nivelul unităților de producție ale Grupului.

Din anul 2020, misiunea lui Felix Crudu Tesloveanu este să continue trendul operațional ascendent pe care se află Rompetrol Rafinare. În acest sens, în prima parte a anului este programată și revizia generală a rafinăriei Petromidia, care va beneficia de investiții considerabile în ceea ce privește modernizarea, optimizarea și mentenanța instalațiilor principale. Este vorba despre un proiect amplu, realizat o dată la 5 ani, menit să sporească capabilitatea operațională a celei mai mari rafinării din România.

Felix Crudu Tesloveanu și-a început cariera în anul 1988 în segmentul operațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *