Acasă > Social > O familie nevoiașă din Mereni, sprijinită de UMC

O familie nevoiașă din Mereni, sprijinită de UMC

 În prag de sărbători, un grup de cadre didactice de la Universitatea Maritimă din Constanța a redat speranța unei familii nevoiașe din Mereni care trăia într-o sărăcie cruntă.

Potrivit prorectorului UMC, prof.univ.dr. Cornel Panait, casa dărăpănată în care locuiește o mamă singură cu doi copii a fost consolidată prin lucrări la acoperiș iar încăperile au fost mobilate cu pat, șifonier, dulapuri, masă, scaune și frigider. Familia se poate încălzi de acum înainte la o sobă de teracotă iar Fundația Universitară “Black Sea Foundation” va aloca un ajutor pentru lemne în valoare de 1.000 de lei. Inițiativa le-a aparținut conf.univ.dr.ing. Paul Arsenie, prof.univ.dr.ing. Violeta-Vali Ciucur și conf.univ.dr.ing. Radu Hanzu-Pazara, cu sprijinul lui Iani și Constantin Vanghele.
În același timp, Fundația Universitară “Black Sea Foundation” a decis alocarea unui ajutor financiar de 2.500 lei pentru domnul Mihai Cofar, victima conflictului interetnic izbucnit în martie 1990 la Târgu Mureș. Reamintim că Mihai Cofar a fost implicat în confruntările violente dintre români și etnicii maghiari din 20 martie 1990 iar în urma agresiunilor suferite a paralizat, fiind și acum imobilizat la pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *