Acasă > Ultima ora > O firmă năvodăreană ,,protejează” angajaţii CN APM SA Constanţa

O firmă năvodăreană ,,protejează” angajaţii CN APM SA Constanţa

În urma unui anunţ postat pe SEAP, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APM SA Constanţa) a decis ca o firmă cu sediul în oraşul Năvodari să fie cea care îi va furniza îmbrăcăminte de protecţie din doc/tercot. Lotul respectiv va cuprinde 17 echipamente de protecţie – combinezoane, salopete, costume, halate, mănuşi şi şepci – estimat la 96.555 lei fără TVA. Numai că SC N.G.M. Company din Năvodari s-a angajat să furnizeze aceste articole pentru suma de 93.308 lei fără TVA.
De asemenea, CN APM SA Constanţa va primi şi îmbrăcăminte de protecţie din blană naturală (şube, scurte, căciuli din blană naturală) de la o altă firmă din oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov. Deşi pe4ntru cele trei articole se estimase plata a 16.560 lei fără TVA, CN APM SA Constanţa a reuşit să facă o mică economie deoarece SC Total Protector SRL s-a angajat să furnizeze produsele în schimbul sumei de 12.957 lei fără TVA.
În altă ordine de idei, CN APM SA Constanţa va trebui să găsească şi un agent economi dispus să-i furnizeze încălţăminte de protecţie din piele/cauciuc/PVC – pantofi, bocanci, cu/fără bombeu metalic din piele naturală, cizme pentru apă. Pentru asta,conducerea companiei este dispusă să pătească suma de 33.385 lei fără TVA. Contravaloarea tuturor produselor va fi suportată din bugetul companiei, iar contractele vor trebui onorate în termen de 40 de zile de la atribuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *