sâmbătă, 15 august 2020
Acasă > Comunicate > O floare pentru un zâmbet de Ziua Femeii

O floare pentru un zâmbet de Ziua Femeii

Clubul Studenților Liberali din Constanța şi Clubul Liberalilor Moldoveni din Constanța au organizat astăzi, 8 martie 2014, o acțiune dedicată doamnelor și domnişoarelor cu ocazia sărbătoririi Zilei Femeii. Tinerii studenți liberali au oferit flori reprezentantelor sexului frumos din căminele pentru studenți din oraş.

“Am dorit să mă alătur colegilor mei în această activitate atât de frumoasă. Sunt foarte fericită că am putut face dintr-o zi mohorâtă şi ploioasă, una specială pe care sigur destinatarele florilor noastre nu o vor uita prea curând”, a spus Ana Maria Drăguțel, membru CSL Constanța.

“Am dorit să urăm personal La mulți ani colegelor noastre cu ocazia zilei de 8 Martie. Ne-a bucurat foarte mult că am fost primiți cu entuziasm de acestea, le-am surprins frumos și am reușit să le aducem zâmbete și soare în sulflete la început de primăvară”, a spus Nicoară Roman, membru CLM Constanța.

Chiar dacă vremea de afară nu ne arată că a venit primăvară, cu un gest simplu membrii CSL și CLM Constanța au încălzit sufletele colegelor lor. Tinerii liberali au spus că seria de acțiuni dedicate studenților este doar la început și urmează un an în care vor fi organizate foarte multe evenimente pentru aceștia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *