Acasă > Eveniment > O grefieră din Iaşi, complice a nepotului traficant de droguri

O grefieră din Iaşi, complice a nepotului traficant de droguri

Caz scandalos la Iași. O grefieră de la Judecătoria Iaşi a fost arestată după ce a ascuns în casa ei un seif cu 150.000 de lei.

Banii erau ai nepotului ei care se ocupa cu traficul de droguri. În urma unor percheziții, tânărul a fost arestat şi el, chiar înainte să fugă din ţară.

Grefiera de la Judecătoria Iaşi a fost încarcerată pentru 30 de zile fiind acuzată că a aderat la o grupare specializată în traficul de marijuana în Iaşi. Cristina Solomon a fost arestată alături de alte şase persoane, printre care şi nepotul său, Vlad Obreja, considerat de anchetatori liderul grupării de trafic de stupefiante, scrie ziaruldeiasi.ro.

Grefiera a pus banii castigati de nepotul sau intr-un seif din locuinta ei. In urma descinderilor, anchetatorii au gasit suma de 150 de mii de lei.

Perchezițile au avut loc la timp, dacă ținem cont că a doua zi nepotul urma să plece din țară. Interlopul Vlad Obreja, avea deja biletele cum­părate pentru a se stabili în Spania. Acesta voia ca un apropiat al său să preia afacarea de trafic de droguri. În dosar se spune că mătuşa sa de la Judecătorie se lăuda că îi poate da informaţii cu privire la eventuale descinderi la locuinţa sa.

Vlad Obreja este un fost sportiv de arte marțiale mixte și obișnuia să își amenințe clienții cu bătaia în cazul în care acesția i-ar fi dezvăluit identitatea autorităților.

Sursa: b1.ro

Sursa foto:  ziaruldeiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *