miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Social > O mamă disperată cere ajutor pentru a-și găsi fiica

O mamă disperată cere ajutor pentru a-și găsi fiica

Femeia și-a condus copilul la stația de microbuz pentru a pleca la școală însă tânăra nu a mai ajuns la ore. Mama tinerei a alertat deja toate organele de poliție din localitatea Năvodari pentru a-i găsi fiica pe care o lăsase la ora 12:00 în stația de microbuz de la Corbu de unde trebuia să plece la Năvodari. Aici fata trebuia să se întâlnească cu un alt coleg și să plece împreună la școala din Constanța.

“Trebuiau să meargă împreună la Constanța. Mi-a zis băiatul că a văzut-o cu un bărbat în vârstă de 25-35 de ani în parc și individul i-a spus că mă cunoaște pe mine și că o duce el la școală. Și fata a zis că merge cu respectivul”, a declarat Constantina Iancu, mama fetei.

Disperată femeia a venit la sediul Litoral TV în speranța că cineva o poate ajuta să-și găsească copilul. Tânăra are vârsta de 18 ani, a plecat de acasă îmbrăcată cu o geacă neagră scurtă, cu blugi negri și adidași albi. Pe cap purta o șapcă neagră cu o floare portocalie într-o parte iar în mână avea o sacoșă. Fata are o înălțime de aproximativ 1,60 metri, cu o greutate de 45 kilograme, ochi căprui și păr șaten lung. Pe tânără o cheamă Iancu Georgiana și are un grad mic de handicap psihic. Cei care cred că o recunosc sunt rugați să sune la numărul de telefon 0737467654.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *