miercuri, 26 februarie 2020
Acasă > Eveniment > O manevră greșită putea să-l coste viața

O manevră greșită putea să-l coste viața

Vorbim despre un șofer care a fost rănit astăzi, pe DN2A Constanța – Ovidiu. Se pare că acesta a vrut să alimenteze de la un PECO amplasat pe drumul naţional, iar în momentul în care a încercat să vireze stânga a fost acroșat de o altă mașină care venea din același sens de mers. Din impactul puternic unul dintre pasageri a rămas încarcerat, iar pentru scoaterea lui au fost chemaţi pompierii, însă până la sosirea echipelor, victimele au reuşit să se elibereze dintre maşină.

“Pe DN2A, la KM 202 s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări, un autoturism a efectuat viraj stânga pentru a intra în PECO, fiind acroșat de un autoturism care circula în aceeași direcție de mers pe banda numărul 2”, a declarat ag. pp. Luigi Ionescu, SPR Constanța.

Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au testat pe șoferii implicați cu aparatul Drager, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele exacte ale producerii acestui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *