Acasă > Social > O mare de mărțișoare la Năvodari

O mare de mărțișoare la Năvodari

Doamnele și domnișoarele din Năvodari au întîmpinat prima zi din sezonul florilor cu un mărtișor special. Cu ocazia zilei de 1 Martie, ca în fiecare an, reprezentanții Primăriei Năvodari au colindat întreg orașul  pentru a le oferi sărbătoritelor nelipsitul mărțișor. Și Polițiștii de la Locală au avut o misiune specială. În loc de amenzi au împărțit conducătoarelor auto simbolul primăverii.

Reprezentanții Primăriei Năvodari au colindat prin tot orașul pentru a le dărui doamnelor și domnișoarelor un mărțișor și un gînd bun.

“Ca în fiecare an, la început de primăvară, Primăria și Consiliul Local Năvodari au oferit mărțișoare din partea primarului Nicolae Matei. Cu această ocazie, am împărțit 4000 de mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din orașul Năvodari. Pe aceasta cale, le dorim doamnelor și domnișoarelor din oraș să aibă parte de multă sănătate și belșug în casă”, ne-a spus Nicolae Moruzi, consilier local.

Pe stradă, în magazine sau la volan, reprezentantele sexului frumos au fost răsfățate cu flori, marțișoare și cadouri.

De 1 Martie și polițiștii de la Locală au avut o misiune specială.

„De 1 martie, cu ocazia venirii primăverii, au fost oprite în trafic doamnele și domnișoarele, cărora le-am dăruit câte un mărțișor și cărora le urăm o primăvară frumoasă”, ne-a spus  Mario Gherghina, polițist local Năvodari.

Chiar dacă soarele s-a lăsat așteptat astăzi, la malul mării, reprezentanții administrației locale din Năvodari  au reușit să le însenizeze ziua doamnelor și domnișoarelor.

Redactor: Andreea Barbu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *