Saturday, 16 February 2019
Acasă > Eveniment > O nouă cantitate de pește confiscată de Garda de Coastă

O nouă cantitate de pește confiscată de Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care transporta, cu un autoturism marca Dacia, cantitatea de 70 kilograme peşte fără documente justificative.
Potrivit anchetatorilor, în data de 20.07.2014, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Isaccea au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Dacia Logan, condus de C.C.V. în vârstă de 38 de ani , domiciliat pe raza judeţului Brăila.
În autoturism a fost găsită cantitatea de 70 kilograme de peşte eviscerat din speciile caras şi biban, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.