sâmbătă, 15 august 2020
Acasă > Eveniment > O nouă cerere de arestare pentru Nicușor Constantinescu

O nouă cerere de arestare pentru Nicușor Constantinescu

Nicuşor Constantinescu a fost adus la Tribunalul Constanţa. Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa cere înlocuirea controlului judiciar luat faţă de şeful CJC cu arestul preventiv.

În continuare, şeful CJC aşteaptă decizia Curţii de Apel Constanţa în ceea ce priveşte contestaţia sa formulată împotriva mandatului de arestare preventivă emis zilele trecute de Tribunalul Constanţa într-o altă cauză.

Procurorii DNA cer emiterea unui nou mandat pe numele lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC, pentru comiterea a patru infracţiuni.

Una se referă la suspendarea abuzivă din funcţie a fostului director în cadrul CJC Felicia Tăicuţu, cu care Nicuşor Constantinescu nu avea voie să ia legătura, fiind sub control judiciar în dosarul plăţilor către RAJDP, iar alte trei în legătură cu plăţile făcute de CJC către Soti cable Neptun  şi Conpress.
“Viza (dreptul de semnătură – n.r.) i-am luat-o pentru că oricum nu o utiliza. Dispoziţia mea nu i-a afectat venitul”, a afirmat Constantinescu despre Felicia Tăicuţu în faţa judecătorilor. El a adăugat că “Tăicuţu Felicia a făcut plângere la DNA probabil pentru a-şi acoperi propria vinovăţie. Acum ea e în concediu. Va fi suspendată la întoarcerea la muncă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *