sâmbătă, 29 februarie 2020
Acasă > Social > O nouă serie de elevi a ajuns în Tabăra Năvodari

O nouă serie de elevi a ajuns în Tabăra Năvodari

Tabăra de Copii din Năvodari este, de vineri, gazda unei noi serii de elevi. Aproximativ 300 de prichindei din mai multe județe ale țării au ajuns dis de dimineață în tabără, unde vor petrece o săptămână de distracții pe malul mării. Copii din județele Cluj, Alba, Harghita, București, Iași, Vaslui și Galați au ajuns în Tabăra de Copii din Năvodari. Aceștia au venit însoțiți de profesorii coordonatori care spun că se reîntorc mereu cu drag aici.

“Este o tabără socială și ne bucurăm că avem oportunitatea ca și cei care nu au posibilități să aibă oportunitatea de a vedea marea. În cazul mai multor copii, îmi spuneau părinții că nu vor mai avea ocazia să meargă. Sper să fie OK, că și data trecută a fost extraordinar”, a declarat profesorul Adrian Vodă, directorul Școlii Andrei Șaguna, din Toplița.

Chiar dacă drumul a fost unul lung, elevii au uitat de oboseală.  Dornici să facă o baie în mare, unii au intrat direct în valuri, mai ales că sunt pentru prima dată la mare.

Profesorii care se află în Tabăra Năvodari le-au pregătit elevilor o serie de activități sportive pe plajă, concursuri, ore de aerobic și de dans, dar și concursuri de miss. Totodată, Tabăra a început să se dezvolte, realizându-se deja o serie de renovări.

“Ca la fiecare sfârșit de săptămână, noi primim o nouă serie ca și astăzi. Pentru acest lucru, noi ne-am pregătit noi locații, și urmează să mai pregătim încă două până la sfârșitul verii, astfel încât condițiile de cazare să devină din ce în ce mai bune și la un nivel mai ridicat. Vrem ca acești copii să fie mulțumiți de condițiile de cazare. Seara avem și o discotecă și impresia să fie bună astfel încât an de an să revină la Năvodari, pentru că noi ne pregătim cu noi locații, cu condiții mai bune și le dorim un sejur plăcut”,  a declarat Maria Siharu, administrator Tabăra Delfinul.

Până la finalul sezonului, urmează să mai vină alte 7 serii de elevi în Tabăra Năvodari pentru a petrece pe litoral o săptămână de distracţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *