Acasă > Social > O nouă sesiune FLAG Delta Dunării

O nouă sesiune FLAG Delta Dunării

O nouă sesiune pentru proiectele FLAG Delta Dunării a fost lansată la Tulcea. Până acum au fost depuse 112 proiecte, dintre care 54 au trecut de evaluarea tehnico-financiară. Valoarea totală a acestora s-a ridicat la peste cinci milioane de euro.

Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării a anunţat lansarea unei noi sesiuni de primire cereri de finanţare în cadrul proiectului „Plan de dez­vol­tare locală integrată – Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării”, finanţat prin Programul Operaţional pentru Pescuit.

„În primele două sesiuni de finanţare au fost depuse 112 pro­iec­te, dintre care declarate conforme au fost un număr de 66 iar, dintre acestea, 56 au trecut şi de evalua­rea tehnico-financiară fiind selec­tate. Dintre aceste proiecte, pentru 18 am primit informări că beneficiarii sunt che­maţi la semnarea contrac­telor de către Direcţia Generală din Auto­ritatea de Management a Pro­gra­mului Operaţional de Pescuit. În ceea ce priveşte beneficiarii acestor proiecte depuse până acum, un număr de 49 sunt din partea unor beneficiari publici, restul fiind privaţi. Cele mai multe dintre proiectele depuse sunt pentru investiţii, nu mai puţin de 101 proiecte”, a declarat Raluca Bumbac, evaluator în cadrul FLAG Delta Dunării.

Dintre cele 27 de măsuri şi acţiuni, de săptămâna trecută s-a dat undă verde pentru depunerea proiectelor. Termenul limită este 20 iunie 2014, ora 16.00.

Redactor: Denisa Stoenescu

Sursă foto: ziaruldelta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *