Acasă > Cultura > O nouă stagiune de spectacole

O nouă stagiune de spectacole

Teatrele de la malul mării pregătesc noi spectacole. De la capodopere de operă și balet, la creații dramatice, începerea stagiunilor înseamnă emoții atît pentru iubitorii artei cît și din partea actorilor care vor însufleți cele mai fascinante personaje ale toamnei.

Constănțenii se vor bucura de seri mult mai animate în weekend, odată  cu începerea stagiunii de toamnă. Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski pregătește piese celebre în care artiștii promit să investească tot ce au mai bun.

„Duminică, 28 septembrie, deschidem stagiunea cu spectacolul Traviata. Avem o distribuție foarte bună, cu artiștii noștri și un dirijor tânăr din Olanda, care a câștigat anul acesta un concurs internațional”, ne-a declarat Daniela Vlădescu Manager Teatrul de Stat Oleg Danovski.

De asemenea, Teatrul de Stat Constanța va ridica din nou cortina în acest weekend.  Constănțenii sunt așteptați într-una din seri la ,,Nunta lui Figaro”

„Îi invităm pe constănțeni la două comedii, două spectacole de mare succes, care au la bază două pagini de aur din literatura dramatică universală – Nunta lui Figaro, piesă scrisă de Beaumarchais, sâmbătă la ora 19:00, iar duminică, de la aceeași oră se va juca piesa Bolnavul închipuit, scrisă de Moliere”, ne-a declarat Anaid Tavitian, consultant artistic la Teatrul de Stat.

Artiștii mărturisesc că fiecare weekend de acum încolo va fi o bună ocazie pentru constănţeni de a participa la spectacole de teatru, operă sau balet.

Redactori: Andreea Barbu, Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *