sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Comunicate > „O recoltă” bogată

„O recoltă” bogată

Cinci persoane au fost surprise de un echipaj de jandarmerie în timp ce încarcau într-o autoutilitară  cu numere de Bulgaria, mai mulţi saci cu uree.

Ieri, 08 aprilie a.c., ora 17.30, jandarmii aflaţi în patrulare în apropierea Porţii de acces nr.6 din Portul Constanţa, str. Arcaşului, a observat cinci persoane care scoteau printr-o spărtură a gardului din incinta Portului, mai mulţi saci pe care ulterior îi încărcau într-o autoutilitară.

 La faţa locului jandarmii au găsit 15 saci de culoare albă care conţineau îngrăşământ chimic (uree), cu greutatea de  45-50 kg/sac, aproximativ 700 de kilograme.

Persoanele în cauză, Cristian., de 27 ani,  Gheorghe L., de 47 ani, Dorel P., de 33 ani, Selciuc V, de 28 ani şi Irinel M., de 27 ani, din Constanţa, au declarat că au sustras şi că doreau să folosească ureea, acasă, în grădină pentru îngrăşământ.

Pe numele celor trei au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptelor de furt, aceştia fiind predaţi Poliţiei Transporturi Maritime pentru continuarea cercetărilor.

****

Vă informăm că în  perioada 01-07.04.2013, jandarmii din Inspectoratul Judeţean Constanţa au constatat trei infracţiuni independente, săvârşite de trei persoane şi şapte infracţiuni împreună cu Poliţia. Au fost aplicate 92 de contravenţii în valoare de 12827 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *