luni, februarie 17, 2020
Acasă > Eveniment > O simplă tamponare s-a transformat la Năvodari într-o răfuială în toată regula, cu urmăriri în trafic şi un accident rutier.

O simplă tamponare s-a transformat la Năvodari într-o răfuială în toată regula, cu urmăriri în trafic şi un accident rutier.

Totul a început la sensul giratoriu din dreptul Liceului Lazăr Edeleanu, când două maşini s-au ciocnit uşor. Pentru că unul dintre şoferi nu avea permis, a încercat să scape. Celălălat l-a urmărit până la ieşire din oraş, când tânărul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-o conductă de gaze. Pasagerul din dreapta a fost rănit, iar şoferul a ajuns la poliţie.

Şicanele dintre cei doi şoferi au la bază o răfuială în familie. Sunt cumnaţi, iar la sensul giratoriu din dreptul Liceului Lazăr Edeleanu din Năvodari, s-au ciocnit în trafic. Vinovatul de tamponare a intrat în maşina rudei sale din spate, însă când a văzut că acesta nu se opreşte s-a luat după el. Aşa a început o urmărire până la ieşirea din Năvodari.

Martorii spun că relaţiile familiare dintre cei doi nu sunt tocmai bune şi totul s-a întâmplat tocmai pentru că sunt cumnați. Mama tânărului şofer îl acuză pe cumnat pentru situaţia fiului ei. Dacă nu l-ar fi urmărit în trafic, poate tânărul scăpa de poliţie, deşi a condus fără permis şi asupra lui a fost găsită o armă albă.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va da socoteală pentru lipsa carnetului de conducere şi port de armă albă. Dacă victima accidentului va depune plângere, ar putea fi acuzat şi de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *