O veste bună pentru năvodăreni!

 •  
 •  
 •  
 •  

Drumul ce leagă Mamaia de Năvodari va fi gata în curănd. În același timp, se lucrează intens și la drumul ce leagă Năvodari de Lumina.

Toamna se anunță o perioadă foarte prolifică la Năvodari. Drumul ce leagă Mamaia de Năvodari este, de acum, unul sigur. În cel mai scurt timp, șoferii care fac naveta pe acest drum vor avea parte și de iluminat, lucru care va oferi un plus de siguranță drumului.

Veștile bune nu se opresc aici. Pietonii și bicicliști, care obișnuiesc să faca plimbări seara, o vor putea face cât de curând. Pe final, sunt și  lucrările la Centrul de Afaceri, unde se fac ultimile completări pentru încheierea proiectului. În același timp, se fac ultimile retușuri pe drumul județean 226, care face legătura între Năvodari și Lumina. Astfel, șoferii vor putea circula în cele mai bune condiții, drumul urmând să reprezinte o variantă viabilă pentru cei care vin în nordul litoralului și doresc să nu mai treacă prin Constanța. Totodată, s-au finalizat și lucrările la pasajul Năvodari – Ovidiu, care face legătura cu piața de pește.

Toate aceste proiecte și investiții ale primăriei Năvodari dau un plus de dezvoltare, transformând orașul intr-unul de care locuitorii pot fi, cu siguranța, mândri.

4 thoughts on “O veste bună pentru năvodăreni!

 1. Drumul Navodari-Lumina lasă de dori..ultimilor retușuri despre care vorbiți dumneavoastră în articol…arata la fata locului…ca un șantier deloc început..sunt zone unde trebuie lățit drumul…ba chiar mai mult s-au făcut peticeli la asfalt…bun articol bre

 2. Drumuri nou nouțe gata peticite cu sensuri giratorii de tot rahatu cu stâlpi care luminează unul si trei pauza etc. Felicitări !

 3. Cata spaga ai luat sa scrii minciuna asta?
  In primul rand care drum? Ca ala e o gluma de prosti si o bataie de joc nu e drum…drumul spre Lumina -fara scurgeri pentru apa de ploaie si plin de petice si denivelari…acea prostie facuta de prosti pentru prostii care inghit orice si voteaza ca prostii toate minciunile promise nu se va numi drum in vecii vecilor!
  Nici cu navodarenii nu mi-e rusine, au o dutere-n spate …si o prostie crasa in creierul ala de retarzi , asta e alta discutie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *