O victorie muncită

  •  
  •  
  •  
  •  

Meci dificil pentru rugbiștii de la CS Năvodari . Dobrogenii au întâlnit, sâmbătă, în cadrul Diviziei Naționale pe stadionul Legmas, pe Știința Petroșani, o echipă robustă alcătuită din jucători cu experiență.

Elevii antrenorilor Cristi Husea și Cornel Suciu au început în forță și s-au distanțat repede pe tabela de marcaj. La pauză gazdele conduceau cu 21- 6.

Repriza secundă a fost mult mai disputată și oaspeții s-au apropiat periculos, până la 21-13.  A urmat o revenire a dobrogenilor și scorul era spre finalul partidei 26 -13. O serie de bâlbăieli în apărare le-a permis hunedorenilor să se apropie, dar victoria le-a revenit gazdelor, scor 26 – 20.

O victorie muncită, obținută cu mari eforturi, dar și cu o serie de accidentări.

“A fost un meci de uzură, cu multe accidentări. Ne bucurăm că am câștigat. Ne pare rău că nu am luat punctul bonus, dar această victorie  ne propulsează pe locul doi și sperăm să terminam pe acest loc pentru a disputa semifinala acasă”, ne-a declarat, la finalul partidei, Cristi Husea, antrenor CS Năvodari.

 Sâmbăta viitoare CS Năvodari ar fi trebuit să joace la Buzău, dar intenționează să amâne acest joc, pentru a participa la turneul internațional de rugby în 7 de la Belgrad.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *