Oana Zăvoranu nu se lasă …

  •  
  •  
  •  
  •  

Invitată în platoul WOWbiz, Oana Zăvoranu a uimit cu noul ei look fresh şi părea total schimbată faţă de Oana cu care erau obişnuiţi fanii ei. Zăvo s-a făcut din nou brunetă, a slăbit vizibil şi a purtat o ţinută excentrică.

În cadrul emisiunii i-au fost prezentate o serie de imagini cu trăirile ei de pînă acum, la unele a fost amuzată, a ironizat diverse personaje, dar la un moment dat bruneta a lăcrimat. Oana s-a emoţionat foarte tare, totul se vedea pe chipul ei şi şi-a amintit cu durere în suflet prin ce a trecut.

“M-am emoţionat. Doamne prin câte am mai trecut, de la agnoie la extraz. În ciuda aparenţelor eu sunt o persoană foarte sensibilă. Știu ce înseamnă să vrei să pui punct vieţii că nu mai poţi să duci, sufletul contează. Să aveţi mare grijă de sufletul vostru, dacă se îmbolnaveşte sufletul nimic nu mai valorezi” a spus Oana.

Printre declaraţiile facute de Zăvo, au existat şi nişte afirmatii despre fostul ei soţ. Bruneta a spus că încă îl mai iubeste pe artist, însă ca duşman, nu ca fost soţ. În ciuda a tot ce s-a întâmplat îi urează toate cele bune, însă va avea grijă de el pe viitor. Mai mult, Zăvo a făcut, din nou, glume pe seama Ralucăi Pastramă, actuala soţie a lui Pepe.

“Eu îl iubesc pe el şi îi doresc toate cele bune. Îl iubesc atât de mult încât după ce i-am dat cămăruţa a sărbătorit cu Fiona. Se spune că trebuie să-ţi iubeşti duşmanii şi să le urezi binele ca să-i ai aproape. Nu glumesc! Chiar seamănă cu Fiona. Mi se pare că seamănă. Vă jur că seamănă. Mişto să mă facă Dumnezeu pe mine dacă fac mişto de ea”, a declarat Oana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *