Oaspeţi din Byblos în vizită oficială la Mangalia

  •  
  •  
  •  
  •  

O delegaţie a oraşului libanez Byblos se află, de marţi, 23 octombrie, într-o vizită oficială de trei zile la Mangalia, cu scopul dezvoltării relaţiilor culturale şi economice dintre cele două oraşe, precum şi pentru identificarea unor oportunităţi de afaceri.

Delegaţia libaneză este condusă de preşedintele municipalităţii Byblos, Ziad Hawat, şi are în componenţa sa pe Wissam Zaarour şi Walid Bilen – membri ai Consiliului municipal Byblos, precum şi pe Zaher Abi Ghosn, director al Serviciului de Arhitectură al municipalităţii Byblos. Potrivit primarului Mangaliei, Cristain Radu, vizita survine în urma demersurilor ambasadorului României în Liban, Daniel Tănase, care a iniţiat dialogul cu autorităţile locale din Byblos, în sensul dezvoltării unui parteneriat cu municipiul din sudul litoralului românesc. În opinia conducerii Ambasadei, un proiect de înfrăţire între cele două municipii ar putea pezenta un potenţial real de cooperare în domenii precum economie, cultură şi turism.

,,Programul delegaţiei cuprinde întâlniri oficiale cu primarul Mangaliei, Cristian Radu, oamenii de afaceri locali, participarea la ceremonialul prilejuit de Ziua Armatei şi vizită la Şantierul Naval Mangalia”, se menţionează în finalul unui comunicat remis de Primăria Mangalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *