Ocazie! Teren pe Insula ADA

Primăria Năvodari scoate la licitaţie 432 de loturi de pe Insula ADA din Lacul Taşaul (la 1 km distanţă de Năvodari). Loturile sunt destinate construcţiei caselor de vacanţă, pensiunilor şi hotelurilor şi au între 230 – 360 mp/lot.

Preţuri între: 37.076 lei şi 58.032 lei (cca 9.000 euro).

Din banii încasaţi Primăria Năvodari va asigura utilităţile necesare.

Licitaţiile încep pe 25 octombrie 2011 şi vor avea loc în fiecare MARŢI.

Informaţii: Primăria Năvodari 0241.761.603 sau 0241.760.353,

email: secretariat@primaria-navodari.ro.

Insula Ada se află pe lacul Taşaul, are aproximativ 25,2 hectare, sol calcaros şi este domeniul public al oraşului Năvodari.

Din suprafaţa totală, 14,8 hectare au fost împărţite în loturi şi vor fi scoase lalicitaţie. Taşaul este lacul care are legătură atât cu Canalul Dunăre Marea Neagră cât şi cu marea. Are statut de lac navigabil şi de agrement. Potrivit datelor furnizate de site-ul Ministerului Mediului, lacul Taşaul este unit cu lacul Gargalâc (cunoscut ca lacul Corbu) formând împreună un complex lacustru. Lacul Taşaul este un liman maritime tipic, neavând legătură directă cu Marea Neagră. Malurile sale se prezintă sub forma unei faleze, iar bazinul hidrograficeste format în cea mai mare parte de râul Casimcea. Lacul Corbu are malurile constituite în cea mai mare parte din depozite loessoide, sub forma unei falezecu înălţimi mai mici. Primarul Nicolae Matei şi-a arătat intenţia de a amenaja debarcadere pentru cei care vor deveni proprietari pe insula Ada, mai ales că accesul până acolo se poate face doar cu ambarcaţiuni.

Vezi lotizare insula ADA

Vezi harta lotizare insula ADA

Sursa: www.ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *