Acasă > Social > Ofertă pentru medicii care vor să rămână la Tulcea

Ofertă pentru medicii care vor să rămână la Tulcea

60 de apartamente vor fi construite de către Consiliul Județean pentru cadrele medicale care vor să rămână în oraș. Scopul acestui proiect este de a-i ajuta pe medici să nu mai facă naveta din orașul de reședință până la locul de muncă. Totul a fost posibil datorită unui parteneriat între Consiliul Județean, Consiliul Local, Direcția de Sănătate Publică Tulcea și Agenția Națională pentru Locuințe

„Este vorba despre o locaţie apropiată Spitalului Judeţean Tulcea, vis a vis de Serviciul de Ambulanţă Tulcea, iar investiţia se va realiza prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Este vorba despre 60 de apartamente – mai exact se doreşte realizarea a două scări de bloc cu câte 32 şi respectiv 28 apartamente de una, două sau trei camere. În total, în tronsonul A se realizează 32 apartamente, dintre care 12 garsoniere, 14 apartamente de două camere şi 6 apartamente de trei camere, iar în tronsonul B se realizează 28 apartamente, dintre care două garsoniere, 26 apartamente de două camere”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

În momentul de faţă există medici care îşi desfăşoară activitatea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Mulți dintre aceștia sunt nevoiți ori să închirieze un apartament, ori să stea la hotel. Din această cauză mulţi renunţă să mai muncească la Tulcea.

R Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *