sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Ofițer SRI, mort în accident

Ofițer SRI, mort în accident

Un ofițer al Serviciului Român de Informații a murit, sâmbătă dimineaţă, într-un grav accident produs pe DN2A între Constanța și localitatea Ovidiu. Omul a tăiat linia continuă şi a intrat cu mașina pe contrasens. Accidentul s-a soldat şi cu alte două victime care au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Constanța. Ofițerul SRI se îndrepta cu maşina personală dinspre Constanța spre localitatea Ovidiu. La un moment dat, din motive necunoscute a ajuns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Din impact mașina lovită a zburat câțiva metri în aer. A fost nevoie de descarcerare pentru a-l scoate afară pe șoferul care a provocat accidentul. La fața locului au ajuns imediat două ambulanțe, mai multe echipaje ale Poliției Rutiere dar și Descarcerea. Din păcate pentru ofișerul SRI a fost prea târziu. Acesta a murit pe loc în urma impactului.

”Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus a unui autovehicul. Nu cunoaștem cauzele acestei manevre […] Persoanele transportate la spital sunt vătămate ușor în prima fază, urmează să se facă investigațiile medicale.”, a declarat ag. pp. Gănuț Romeo, Poliția Rutieră Constanța.

”Au fost găsite trei victime, una decedată la care a fost nevoie și de descarcerare, și alte două victime cu politraumatisme minore care au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.”, a declarat dr. Aura Broască, medic Ambulanța Constanța.

Cadavrul a fost identificat de unul dintre șefii ofiţerului. Imediat au ajuns și câteva cunoștințe ale celorlalte două victime. Trupul ofițerului SRI a fost transportat la morgă pentru necropsie. Oamenii legii au deschis o anchetă şi nu exclud varianta ca șoferul să fi adormit la volan. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, pe o singură bandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *