Acasă > Social > Ofiţerul constănţean pus pe tuşă de şefi a intrat de astăzi în greva foamei

Ofiţerul constănţean pus pe tuşă de şefi a intrat de astăzi în greva foamei

Agentul Şerban Mihalcea, asistent medical la Clinica Ministerului de Interne din Constanţa, îşi acuză superiorii că l-au nedreptăţit. Ofiţerul spune că a denunţat la DNA un doctor ce eliberase reţete false. Procurorii au declanşat o anchetă, dar, între timp, asistentul a fost anunţat de superiorii săi că dosarul de angajare nu este complet şi că nu ar avea dreptul să lucreze ca asistent medical. Din acest motiv, Şerban Mihalcea a intrat luni dimineață în greva foamei.

ŞERBAN MIHALCEA, ofiţer M.A.I., a declarat că “doresc să fiu ascultat corect. Să îmi expun punctul de vedere. Să se rezolve cu unele abuzuri care s-au petrecut asupra mea.  Voi ieşi din acest protest numai în momentul în care voi vedea finalul cu corpul de control.” 

Şerban Mihalcea spune că reţetele false nu sunt singurele nereguli sesizate de el. Ofiţerul este convins că lucrările de reparaţie care s-au făcut în ultimii ani la clinica unde activează nu au fost realizate în urma unor licitatii. Şefii lui direcţi au refuzat până la această oră să comenteze situaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *