Olimpiada de chimie, susținută de KMG International

  • 13
  •  
  •  
  •  

KMG International este sponsorul principal al celei de-a 53-a ediții a olimpiadei de chimie, organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, in perioada 21-25 martie. 350 de elevi din clasele VIII-XII din toată România vor participa la etapa națională a competiției.

„Educația de calitate este unul dintre principiile  dezvoltării durabile. Investiția în generațiile viitoare reprezintă o prioritate pentru noi, de aceea, în ultimii ani, am inițiat proiecte educaționale si oferim programe de internship, burse de performanță. Performanța poate fi încurajată prin competiție corectă, de aceea sprijinim Olimpiada Națională de Chimie, un concurs care pune în valoare pasiunea pentru chimie și gândirea analitică a elevilor și îi aduce mai aproape de domeniul energetic.” Alexey Golovin, vicepreședinte al Grupului KMG International.

„Se vor 350 de elevi pasionați de  domeniul fascinant al  chimiei și determinați în a demonstra că sunt cei mai buni. Împreună cu ei, profesorii care i-au îndrumat de-a lungul acestui drum sunt exemple de perseverență și dedicare, fără de care performanțele școlare nu ar exista. Sperăm ca această olimpiadă  să le dezvolte spiritul competitiv și dorința de a-și continua drumul spre excelență.” Prof. Zoia-Gabriela Bucovală, Inspector Școlar General, Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Pe 22 și 23 martie, elevii împreună cu profesorii lor coordonatori vor veni în vizită la rafinăria Petromidia, unde vor beneficia de un tur ghidat. Câștigătorii etapei naționale vor fi premiați pe 25 martie, primind premii atât din partea organizatorilor, cât și premii speciale oferite de KMG International. Sprijinul financiar oferit de KMG International va fi folosit pentru achiziționarea materialelor necesare pentru proba practică, ce are loc pe 24 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *