Opriți cu focuri de armă, în Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Trei tineri din orașul Năvodari au fost surprinși de polițiști ieri dimineață, în jurul orei 04.00, în timp ce spărgeau un autoturism parcat pe strada Liliacului din localitate.

M.M. de 17 ani, C.F.L. de 19 ani și A.I.B. de 20 ani au fost zăriți în timp ce comiteau fapta penală, de către polițiștii din Năvodari, aflați la acea oră în patrulare. La vederea oamenilor legii, cei trei s-au speriat și au încercat să fugă de la locul faptei cu ceea ce apucaseră să sustragă din mașină.

Pentru a-i reține, polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă și să execute trei focuri de somație, în plan vertical. Abia atunci tinerii infractori s-au oprit și au fost încătușați de oamenii legii. În momentul identificării aceștia au constatat că unul dintre tineri era cunoscut ca având antecedente penale, iar minorul era cercetat și el într-un alt dosar penal.

După audieri, infractorii au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța care i-a trimis în fața instanței. Magistrații au decis ca cei trei spărgători de mașini să fie arestați preventiv pentru termen de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *