Acasă > Social > “Opriți Violența Împotriva Copiilor”

“Opriți Violența Împotriva Copiilor”

abuzPalatul Victoria a găzduit, astăzi, lansarea “Parteneriatului Global Opriți Violența Împotriva Copiilor” și a campaniei “Nu e normal să fie normal, violența împotriva copiilor este inacceptabilă”.

Acțiunea are ca scop mobilizarea Guvernului, a fundaţiilor, societății civile și a mediului academic pentru a lupta împotriva tuturor formelor de violenţă împotriva copiilor.

Prezent la eveniment, premierul Sorin Grindeanu a precizat că violența împotriva copiilor trebuie oprită și că depinde de fiecare dacă dorește să asiste pasiv la această realitate dură sau este dispus să lupte împotriva ei.

“Acest parteneriat are ca obiectiv încetarea abuzului, exploatării, traficului și a tuturor formelor de violență și tortură împotriva copiilor. România se angajează să facă o prioritate din consolidarea legislației și politicilor publice în domeniul luptei împotriva violenței la care sunt supuși copiii. Tăcerea din jurul violenței împotriva copiilor nu este calea de urmat”, a subliniat șeful Executivului.

Grindeanu și-a arătat susținerea pentru campania de informare și de conștientizare împotriva violenței, exploatării și abuzului împotriva copiilor în societate, derulată în parteneriat cu UNICEF în România.

“Ca tată a doi copii pe care îi iubesc (…) sunt îngrijorat că trăim într-o societate marcată de violență, fie că e pe stradă, acasă sau la televizor. Ca orice părinte, vreau să îi protejez, să le ofer o educație corectă și să le urmăresc dezvoltarea”, a menționat Sorin Grindeanu.

 

 

One thought on ““Opriți Violența Împotriva Copiilor”

  1. Castiga bani online, simplu si rapid!Lucrezi in timpul liber!Incepe acum! Nu ai nimic de pierdut!
    Totul depinde de alegerea ta! Nu vei mai gasi nimic asemanator!
    Aici poti sa castigi repede si bine! Pentru detalii, intra acum pe : tiberiu_rey@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *